Wat betreft de onderhandelingen over de fiscale klip in de VS is voorlopig nog geen vooruitgang geboekt, zo bleek vanavond.

Euro stoot door boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten beleefde de euro weer een betere dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3007 dollar betaald, of bijna een kwart procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,61%, of ruim driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1715 dollar betaald, of bijna 13 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 89 dollar betaald, of bijna één procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Wat betreft de onderhandelingen over de fiscale klip in de VS is voorlopig nog geen vooruitgang geboekt, zo bleek vanavond. Euro stoot door boven 1,30 dollarOp de valutamarkten beleefde de euro weer een betere dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3007 dollar betaald, of bijna een kwart procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,61%, of ruim driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud goedkoper, olie duurderVoor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1715 dollar betaald, of bijna 13 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 89 dollar betaald, of bijna één procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.