Beleggers hebben de Duitse staatsleningen nog niet vaarwel gezegd. Er is sprake van een maandenlange zijwaartse koersbeweging, waarbij de ingetekende stijgende steunlijn nu een 'make or break'-functie gaat vervullen.

Terwijl het optimisme op de financiële markten toeneemt en niemand meer lijkt te bekommeren over de crisisonderwerpen van vorig jaar, dient er onder alle markt-omstandigheden aandacht geschonken te worden aan het beheersen van de risico's van een onjuiste beeldvorming. In dit kader is een continue monitoring van de koersgrafieken wenselijk.

Beleggers hebben de Duitse staatsleningen nog niet vaarwel gezegd. Er is sprake van een maandenlange zijwaartse koersbeweging, waarbij de ingetekende stijgende steunlijn nu een 'make or break'-functie gaat vervullen. Terwijl het optimisme op de financiële markten toeneemt en niemand meer lijkt te bekommeren over de crisisonderwerpen van vorig jaar, dient er onder alle markt-omstandigheden aandacht geschonken te worden aan het beheersen van de risico's van een onjuiste beeldvorming. In dit kader is een continue monitoring van de koersgrafieken wenselijk.