In die koers zit ook al het potentieel van Jetrea op langere termijn verrekend. Zoals verwacht bevatte de trading update over het derde kwartaal geen verkoopcijfers, alleen kwalitatieve commentaren. Daarbij werd vooral de cashpositie van ThromboGenics bekeken.

De kas bevatte op het einde van het derde kwartaal nog 183 miljoen euro, ten opzichte van 194 miljoen euro op het einde van juni. De Kerpel handhaaft op basis van de trading update voor ThromboGenics een advies opbouwen, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 33 euro op langere termijn.

In die koers zit ook al het potentieel van Jetrea op langere termijn verrekend. Zoals verwacht bevatte de trading update over het derde kwartaal geen verkoopcijfers, alleen kwalitatieve commentaren. Daarbij werd vooral de cashpositie van ThromboGenics bekeken. De kas bevatte op het einde van het derde kwartaal nog 183 miljoen euro, ten opzichte van 194 miljoen euro op het einde van juni. De Kerpel handhaaft op basis van de trading update voor ThromboGenics een advies opbouwen, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 33 euro op langere termijn.