-Verbeterd operationeel resultaat voor het 3e kwartaal in vergelijking met beide vorige kwartalen: in de meeste activiteiten een toenemende vraag; verdere vermindering van de kosten en sterke cash-productie.

-Over de eerste 9 maanden zijn omzet en operationeel resultaat duidelijk minder goed door de economische wereldcrisis, die vooral de markten van de sector kunststoffen hard treft.

De beslissing om de volledige farmaceutische activiteiten te verkopen zoals aangekondigd op 28 september zal geen invloed hebben op de operationele performance van de groep.

Zoals aangekondigd, zal de Farmaceutische sector in 2009 een hoger operationeel resultaat realiseren dan in het vorige jaar. De sectoren Chemie en Kunststoffen hebben dankzij hun competitiviteit en de genomen maatregelen goed weerstand geboden aan de crisis, maar de marktomstandigheden blijven moeilijk.

Het operationeel resultaat van de groep over het volle jaar zal lager zijn dan dat van vorig jaar.

-Verbeterd operationeel resultaat voor het 3e kwartaal in vergelijking met beide vorige kwartalen: in de meeste activiteiten een toenemende vraag; verdere vermindering van de kosten en sterke cash-productie. -Over de eerste 9 maanden zijn omzet en operationeel resultaat duidelijk minder goed door de economische wereldcrisis, die vooral de markten van de sector kunststoffen hard treft. De beslissing om de volledige farmaceutische activiteiten te verkopen zoals aangekondigd op 28 september zal geen invloed hebben op de operationele performance van de groep. Zoals aangekondigd, zal de Farmaceutische sector in 2009 een hoger operationeel resultaat realiseren dan in het vorige jaar. De sectoren Chemie en Kunststoffen hebben dankzij hun competitiviteit en de genomen maatregelen goed weerstand geboden aan de crisis, maar de marktomstandigheden blijven moeilijk. Het operationeel resultaat van de groep over het volle jaar zal lager zijn dan dat van vorig jaar.