Bankaandelen zijn natuurlijk nauw verbonden met de ontwikkelingen in Griekenland en het is zaak volgens ABN Amro voorzichtig te zijn met deze sector.

We verkeren in een fase waarin elk denkbeeldig scenario mogelijk is. De onzekerheid die dat brengt heeft een groot deel van de jaarwinst van de beurs verspeeld.

Dat heeft het positieve technische beeld nog niet veranderd. Op dit moment wordt de bodem van het stijgende trendkanaal getest, zo merkt ABN Amro op.

Daarmee komt een spannende handelsweek in het verschiet. Hierin zitten enkele feestdagen en een financiële agenda die een stuk leger is. De steun die de beurs van goede bedrijfscijfers krijgt droogt daardoor op.

Bankaandelen zijn natuurlijk nauw verbonden met de ontwikkelingen in Griekenland en het is zaak volgens ABN Amro voorzichtig te zijn met deze sector. We verkeren in een fase waarin elk denkbeeldig scenario mogelijk is. De onzekerheid die dat brengt heeft een groot deel van de jaarwinst van de beurs verspeeld. Dat heeft het positieve technische beeld nog niet veranderd. Op dit moment wordt de bodem van het stijgende trendkanaal getest, zo merkt ABN Amro op. Daarmee komt een spannende handelsweek in het verschiet. Hierin zitten enkele feestdagen en een financiële agenda die een stuk leger is. De steun die de beurs van goede bedrijfscijfers krijgt droogt daardoor op.