Ongeveer een derde van de ondervraagden is negatief. De Shanghai Composite Index is nu al vijf dagen op rij gedaald, maar vandaag wordt er op de Chinese beurzen niet gehandeld.

Vooral de Europese beleggers blijven positief voor China, 60% van de ondervraagden verwachten dat de Chinese beurs bekeken over een langere periode hoge ogen gaat gooien.

In de Verenigde Staten en in Azië zijn er dat respectievelijk 53% en 56%. Will Aston-Reese, vice president money- market sales bij Tradition Asiel Securities Inc. in New York, is al belegd op de Chinese beurs en wil die investeringen nog verder uitbreiden. Elke correctie biedt volgens Aston-Reese koopkansen.

Ongeveer een derde van de ondervraagden is negatief. De Shanghai Composite Index is nu al vijf dagen op rij gedaald, maar vandaag wordt er op de Chinese beurzen niet gehandeld. Vooral de Europese beleggers blijven positief voor China, 60% van de ondervraagden verwachten dat de Chinese beurs bekeken over een langere periode hoge ogen gaat gooien. In de Verenigde Staten en in Azië zijn er dat respectievelijk 53% en 56%. Will Aston-Reese, vice president money- market sales bij Tradition Asiel Securities Inc. in New York, is al belegd op de Chinese beurs en wil die investeringen nog verder uitbreiden. Elke correctie biedt volgens Aston-Reese koopkansen.