Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management merkte op dat de zwakte van de Duitse economie op de eerste plaats te maken had met de export en met de investeringen. Netto was er inderdaad sprake van een terugval van de Duitse export.

De volledige details over de Duitse economie zijn nog niet bekend, maar ze zijn alleszins de moeite waard om verder ontleed te worden. Juvyns stelde wel nog wat de binnenlandse consumptie een positieve bijdrage leverde. Duitsland is op de eerste plaats echter een exportgericht land.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management merkte op dat de zwakte van de Duitse economie op de eerste plaats te maken had met de export en met de investeringen. Netto was er inderdaad sprake van een terugval van de Duitse export. De volledige details over de Duitse economie zijn nog niet bekend, maar ze zijn alleszins de moeite waard om verder ontleed te worden. Juvyns stelde wel nog wat de binnenlandse consumptie een positieve bijdrage leverde. Duitsland is op de eerste plaats echter een exportgericht land.