Deze OPA is het resultaat van het feit dat EZAG en SMI de beslissing (het bevel) uitvoeren die door de CFBA genomen werd op 28 april en 27 mei 2009.

De OPA is onvoorwaardelijk en zal uitsluitend contant gebeuren. De voorgestelde prijs bedraagt EUR 3,64 per aandeel. Deze prijs komt overeen met de prijs van EUR 3,47, zoals vereist wordt in het kader van de beslissing van de CFBA, verhoogd met de wettelijke basisrente van 5,5%.

De onderneming werd er trouwens over geïnformeerd dat de ondernemingen EZAG en SMI gevraagd hebben om de debatten te heropenen in het kader van het proces dat nog steeds bezig is bij het Hof van beroep van Brussel van EZAG en SMI tegen de CFBA en Creafund. Het vonnis zal vermoedelijk dus pas op 12 januari geveld worden, zoals verwacht was.

Deze OPA is het resultaat van het feit dat EZAG en SMI de beslissing (het bevel) uitvoeren die door de CFBA genomen werd op 28 april en 27 mei 2009. De OPA is onvoorwaardelijk en zal uitsluitend contant gebeuren. De voorgestelde prijs bedraagt EUR 3,64 per aandeel. Deze prijs komt overeen met de prijs van EUR 3,47, zoals vereist wordt in het kader van de beslissing van de CFBA, verhoogd met de wettelijke basisrente van 5,5%. De onderneming werd er trouwens over geïnformeerd dat de ondernemingen EZAG en SMI gevraagd hebben om de debatten te heropenen in het kader van het proces dat nog steeds bezig is bij het Hof van beroep van Brussel van EZAG en SMI tegen de CFBA en Creafund. Het vonnis zal vermoedelijk dus pas op 12 januari geveld worden, zoals verwacht was.