De rally zou op die manier namelijk draagkracht missen. De keuze is daarom vrij eenvoudig: de volumes op Wall Street moeten naar omhoog, ofwel moeten de koersen naar omlaag.

September was de beste maand voor de Dow Jones sinds 1939, maar anderzijds daalden de verhandelde volumes met een kwart in vergelijking met het vorige kwartaal.

Volgens de Wall Street Journal bedroegen de verhandelde volumes op de New York Stock Exchange, de Nasdaq Stock Market en de American Stock Exchange over de afgelopen drie maanden gemiddeld 7,10 miljard aandelen per dag, duidelijk onder het gemiddelde van 8,80 miljard aandelen dat tot dusver dit jaar werd opgetekend. Erg gezond kan die situatie niet worden genoemd.

De rally zou op die manier namelijk draagkracht missen. De keuze is daarom vrij eenvoudig: de volumes op Wall Street moeten naar omhoog, ofwel moeten de koersen naar omlaag. September was de beste maand voor de Dow Jones sinds 1939, maar anderzijds daalden de verhandelde volumes met een kwart in vergelijking met het vorige kwartaal. Volgens de Wall Street Journal bedroegen de verhandelde volumes op de New York Stock Exchange, de Nasdaq Stock Market en de American Stock Exchange over de afgelopen drie maanden gemiddeld 7,10 miljard aandelen per dag, duidelijk onder het gemiddelde van 8,80 miljard aandelen dat tot dusver dit jaar werd opgetekend. Erg gezond kan die situatie niet worden genoemd.