Een duidelijke slotkoers boven dit niveau maakt de weg vrij voor een verdere koersstijging richting de volgende niveaus 318,18 en 323,06.

Punt van aandacht is en blijft volgens ABN Amro het volume dat momenteel maar een derde is van het gemiddelde.

Topvorming rond 309,13 gevolgd door het terugkeren binnen de driehoek zou een teken van zwakte zijn en meer neerwaartse druk teweeg brengen.

Vooralsnog is een neutrale houding aanbevolen en is het wachten op nieuwe technische signalen.

De lange termijn dalende trendlijn is afgelopen week op slotbasis gebroken. Het negatieve beeld is als gevolg daarvan gewijzigd naar neutraal.

Eerste richtpunt voor de bulls ligt momenteel op 318,18. Pas bij een doorbraak boven deze top zal het technische beeld op de weekgrafiek wijzigen naar positief.

Steun wordt in de zone 289-291 gevonden en een notering van de AEX eronder zal het sentiment weer onder druk zetten.

Een duidelijke slotkoers boven dit niveau maakt de weg vrij voor een verdere koersstijging richting de volgende niveaus 318,18 en 323,06. Punt van aandacht is en blijft volgens ABN Amro het volume dat momenteel maar een derde is van het gemiddelde. Topvorming rond 309,13 gevolgd door het terugkeren binnen de driehoek zou een teken van zwakte zijn en meer neerwaartse druk teweeg brengen. Vooralsnog is een neutrale houding aanbevolen en is het wachten op nieuwe technische signalen. De lange termijn dalende trendlijn is afgelopen week op slotbasis gebroken. Het negatieve beeld is als gevolg daarvan gewijzigd naar neutraal. Eerste richtpunt voor de bulls ligt momenteel op 318,18. Pas bij een doorbraak boven deze top zal het technische beeld op de weekgrafiek wijzigen naar positief. Steun wordt in de zone 289-291 gevonden en een notering van de AEX eronder zal het sentiment weer onder druk zetten.