De analisten van ABN Amro denken dat het bedrijf de daling in Europa zal compenseren met een toenemend marktaandeel in de Verenigde Staten en door groei in de BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China) en dan met name in China.

Volkswagen publiceerde z'n jaarverslag en hield een analistenbijeenkomst. Het bedrijf hield vast aan de verwachting die het in februari afgaf.

Zoals ABN Amro toen al meldde, lijken beleggers tevreden met de resultaten over 2012, maar zijn ze teleurgesteld over de vooruitzichten voor een gelijkblijvende winst bij een licht hogere omzet in 2013.

Het kan interessant zijn voor beleggers om gebruik te maken van zwakte in de koers van het aandeel Volkswagen.

De analisten van ABN Amro denken dat het bedrijf de daling in Europa zal compenseren met een toenemend marktaandeel in de Verenigde Staten en door groei in de BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China) en dan met name in China. Volkswagen publiceerde z'n jaarverslag en hield een analistenbijeenkomst. Het bedrijf hield vast aan de verwachting die het in februari afgaf. Zoals ABN Amro toen al meldde, lijken beleggers tevreden met de resultaten over 2012, maar zijn ze teleurgesteld over de vooruitzichten voor een gelijkblijvende winst bij een licht hogere omzet in 2013. Het kan interessant zijn voor beleggers om gebruik te maken van zwakte in de koers van het aandeel Volkswagen.