In de beleggingsklasse van Europese aandelen blijft professor Duchateau in de buurt van de benchmarkpositie. Hierbij wordt vooral nadruk gelegd op Duitse waarden zoals BASF, Bayer, BMW en Adidas en Scandinavische waarden, zoals H&M, Novozymes of Svenska Cellulose, sporadisch aangevuld met enkele specifieke Zuid-Europese posities, zoals Inditex, of l'Oréal.

De onderweging in Europese banken werd (voorlopig) weggewerkt met nadruk op de middelgrote waarden, zoals Socgen, Svenska handelsbanken en BBVA. De dure Belgische beurs blijft Duchateau echter grotendeels vermijden.

In de respectievelijke obligatieposities worden vooral eerder kortlopende obligatiefondsen opgezocht, substantieel aangevuld met keuzes uit het segment van de Emerging bonds. Meer van Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

In de beleggingsklasse van Europese aandelen blijft professor Duchateau in de buurt van de benchmarkpositie. Hierbij wordt vooral nadruk gelegd op Duitse waarden zoals BASF, Bayer, BMW en Adidas en Scandinavische waarden, zoals H&M, Novozymes of Svenska Cellulose, sporadisch aangevuld met enkele specifieke Zuid-Europese posities, zoals Inditex, of l'Oréal. De onderweging in Europese banken werd (voorlopig) weggewerkt met nadruk op de middelgrote waarden, zoals Socgen, Svenska handelsbanken en BBVA. De dure Belgische beurs blijft Duchateau echter grotendeels vermijden. In de respectievelijke obligatieposities worden vooral eerder kortlopende obligatiefondsen opgezocht, substantieel aangevuld met keuzes uit het segment van de Emerging bonds. Meer van Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.