In ieder geval zijn de eerste sporen van weerstand opgeboden. De goudprijs noteert boven de 50- en 200-day moving averages (DMAs) en dat is alleszins al een positief signaal. Algemeen mag aangenomen worden dat het goud op die gemiddeldes nu steun mag vinden.

Wanneer die steun standhoudt, kan de goudprijs zich klaarmaken voor een ritje richting hogere niveaus. De volgende weerstand wacht nu op 1380 dollar. Dat is nog een eindje boven de huidige koers, maar we weten dat bewegingen in de goudprijs erg snel kunnen verlopen.

In ieder geval zijn de eerste sporen van weerstand opgeboden. De goudprijs noteert boven de 50- en 200-day moving averages (DMAs) en dat is alleszins al een positief signaal. Algemeen mag aangenomen worden dat het goud op die gemiddeldes nu steun mag vinden. Wanneer die steun standhoudt, kan de goudprijs zich klaarmaken voor een ritje richting hogere niveaus. De volgende weerstand wacht nu op 1380 dollar. Dat is nog een eindje boven de huidige koers, maar we weten dat bewegingen in de goudprijs erg snel kunnen verlopen.