Befimmo en Belgacom gingen tegen de trend in wat hoger, maar aan de staart van het peleton bengelde opnieuw Bekaert. Dit aandeel heeft de publicatie van tegenvallende cijfers eergisteren blijkbaar nog niet helemaal verteerd. Ook KBC en het volatiele ThromboGenics lagen zwak op koers.

Het seizoen van de bedrijfsresultaten zit er bijna op, maar volgende week staan er toch nog een paar interessante namen op de agenda. Er is op de eerste plaats Cisco Systems, terwijl in eigen land onder andere Solvay, KBC en Ackermans & van Haaren met cijfers komen.

Befimmo en Belgacom gingen tegen de trend in wat hoger, maar aan de staart van het peleton bengelde opnieuw Bekaert. Dit aandeel heeft de publicatie van tegenvallende cijfers eergisteren blijkbaar nog niet helemaal verteerd. Ook KBC en het volatiele ThromboGenics lagen zwak op koers. Het seizoen van de bedrijfsresultaten zit er bijna op, maar volgende week staan er toch nog een paar interessante namen op de agenda. Er is op de eerste plaats Cisco Systems, terwijl in eigen land onder andere Solvay, KBC en Ackermans & van Haaren met cijfers komen.