Die situeert zich ditmaal op de markt voor studentenkredieten. Steeds meer afgestudeerde studenten kunnen de lening aangegaan voor hun universitaire studie niet meer afbetalen. Inmiddels is er al sprake van een totaal bedrag van 146 miljard dollar.

Dat bedrag is sinds 1995 niet meer zo hoog geweest. Dat alles snel gaat, wordt aangetoond door het feit dat het bedrag aan probleemkredieten vorig jaar nog maar 120 miljard dollar bedroeg. Volgens het Department of Education staat een totaal bedrag aan Federal Student Loans van 914 miljard dollar uit.

Die situeert zich ditmaal op de markt voor studentenkredieten. Steeds meer afgestudeerde studenten kunnen de lening aangegaan voor hun universitaire studie niet meer afbetalen. Inmiddels is er al sprake van een totaal bedrag van 146 miljard dollar. Dat bedrag is sinds 1995 niet meer zo hoog geweest. Dat alles snel gaat, wordt aangetoond door het feit dat het bedrag aan probleemkredieten vorig jaar nog maar 120 miljard dollar bedroeg. Volgens het Department of Education staat een totaal bedrag aan Federal Student Loans van 914 miljard dollar uit.