De volgende staatsbon zal een looptijd hebben die twee jaar hoger ligt dan de tradtitionele staatsbon. De looptijd van de volgende staatsbons zal 10 jaar zijn. De volgende uitgifte van staatsbons is gepland op 4 december. Dat deelde het Agentschap van de Schuld mee.

Gezien de lage rentevoeten besliste de Schatkist om een nieuw type staatsbon uit te geven met een langere looptijd "om een iets hogere rentevoet te bieden". Aan het publiek zal een enkele staatsbon van 10 jaar aangeboden worden, klinkt het. De rentevoet zal op 21 november bepaald worden. De inschrijvingsperiode loopt van 25 november tot en met 3 december, met betaling op 4 december. (Belga/NS)

De volgende staatsbon zal een looptijd hebben die twee jaar hoger ligt dan de tradtitionele staatsbon. De looptijd van de volgende staatsbons zal 10 jaar zijn. De volgende uitgifte van staatsbons is gepland op 4 december. Dat deelde het Agentschap van de Schuld mee.Gezien de lage rentevoeten besliste de Schatkist om een nieuw type staatsbon uit te geven met een langere looptijd "om een iets hogere rentevoet te bieden". Aan het publiek zal een enkele staatsbon van 10 jaar aangeboden worden, klinkt het. De rentevoet zal op 21 november bepaald worden. De inschrijvingsperiode loopt van 25 november tot en met 3 december, met betaling op 4 december. (Belga/NS)