De bekende Amerikaanse econoom David Stockman gelooft dat het tijdstip van de afrekening nu voor de deur staat. De volgende generatie gaat de rekening betalen voor wat is gebeurd, in de vorm van belastingen en in de vorm van het aanslaan van welvaart.

De centrale bankiers hebben aan hun opvolgers een financieel systeem achtergelaten dat zo gevaarlijk is dat het onmogelijk kan worden rechtgehouden.

Het is compleet oneerlijk geweest om de gaten in de begroting te financieren met geld dat uit de lucht werd geplukt. De rekening hiervoor moet nu worden betaald.

De bekende Amerikaanse econoom David Stockman gelooft dat het tijdstip van de afrekening nu voor de deur staat. De volgende generatie gaat de rekening betalen voor wat is gebeurd, in de vorm van belastingen en in de vorm van het aanslaan van welvaart. De centrale bankiers hebben aan hun opvolgers een financieel systeem achtergelaten dat zo gevaarlijk is dat het onmogelijk kan worden rechtgehouden. Het is compleet oneerlijk geweest om de gaten in de begroting te financieren met geld dat uit de lucht werd geplukt. De rekening hiervoor moet nu worden betaald.