De volgende fase van de financiële crisis is op komst, zo waarschuwt Todd Harrison. Voorlopig lijkt de bull markt niet te stuiten, de Dow Jones bevindt zich nog steeds boven het niveau van 11.000.

Volgens Harrison heeft de hele hype rond quantative easing of QE2 een nieuwe risicofactor in het leven geroepen. Uiteindelijk kan de volgende fase van de verruiming van de monetaire politiek alleen maar tegenvallen.

Harrison verwacht dat veel beleggers aandelen gaan verkopen zodra quantative easing of QE2 een feit is. De Nasdaq 100 zou volgens hem al zijn piek hebben bereikt. Daarna zou de situatie in snel tempo kunnen verslechteren, zo meent Harrison.

De volgende fase van de financiële crisis is op komst, zo waarschuwt Todd Harrison. Voorlopig lijkt de bull markt niet te stuiten, de Dow Jones bevindt zich nog steeds boven het niveau van 11.000. Volgens Harrison heeft de hele hype rond quantative easing of QE2 een nieuwe risicofactor in het leven geroepen. Uiteindelijk kan de volgende fase van de verruiming van de monetaire politiek alleen maar tegenvallen. Harrison verwacht dat veel beleggers aandelen gaan verkopen zodra quantative easing of QE2 een feit is. De Nasdaq 100 zou volgens hem al zijn piek hebben bereikt. Daarna zou de situatie in snel tempo kunnen verslechteren, zo meent Harrison.