Jeffrey Kleintop, chief investment strategist, LPL Financial, is van mening dat de volgende afspraak nu wacht in de vorm van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober. Die worden morgen bekendgemaakt.

Kleintop waagt zich niet aan een voorspelling wat de jobcreatie vorige maand betreft, maar stelt wel vast dat de evolutie van de werkloosheid in de VS in de komende maanden een belangrijk aandachtspunt gaat blijven.

Hij blijft echter positief voor de beurs, zijn keuze gaat uit naar aandelen die een hoog dividendrendement uitbetalen. De S&P 500 zou in de komende maanden met 7,50% kunnen stijgen.

Jeffrey Kleintop, chief investment strategist, LPL Financial, is van mening dat de volgende afspraak nu wacht in de vorm van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober. Die worden morgen bekendgemaakt. Kleintop waagt zich niet aan een voorspelling wat de jobcreatie vorige maand betreft, maar stelt wel vast dat de evolutie van de werkloosheid in de VS in de komende maanden een belangrijk aandachtspunt gaat blijven. Hij blijft echter positief voor de beurs, zijn keuze gaat uit naar aandelen die een hoog dividendrendement uitbetalen. De S&P 500 zou in de komende maanden met 7,50% kunnen stijgen.