Een volgend groot bankroet is op komst in China, want alles wijst er op dat Baoding Tianwei Baobian Electric Co (TBE) binnen enkele maanden niet meer aan zijn renteverplichtingen zal kunnen voldoen. Op de financiële markten deden geruchten de ronde dat het bedrijf op 11 juli de rente op haar obligaties niet zal kunnen betalen.

De geruchten werden ontkend, maar ze droegen uiteindelijk toch hun steentje bij aan de forse koersval bij de koperprijs. Maar als puntje bij paaltje komt lijken de beleggers toch niet wakker te liggen van een eventueel bankroet van Baoding Tianwei Baobian Electric Co, het scenario van Chinese bedrijfsfalingen zit al grotendeels verrekend in de markten.

Een volgend groot bankroet is op komst in China, want alles wijst er op dat Baoding Tianwei Baobian Electric Co (TBE) binnen enkele maanden niet meer aan zijn renteverplichtingen zal kunnen voldoen. Op de financiële markten deden geruchten de ronde dat het bedrijf op 11 juli de rente op haar obligaties niet zal kunnen betalen. De geruchten werden ontkend, maar ze droegen uiteindelijk toch hun steentje bij aan de forse koersval bij de koperprijs. Maar als puntje bij paaltje komt lijken de beleggers toch niet wakker te liggen van een eventueel bankroet van Baoding Tianwei Baobian Electric Co, het scenario van Chinese bedrijfsfalingen zit al grotendeels verrekend in de markten.