De bedrijfsresultaten hebben een recordniveau bereikt, de meeste indicatoren geven aan dat de economische opleving aan snelheid wint. Dat brengt mee dat de beleggers zich opnieuw tot de beurs wenden.

Avi Nachmany, research director in New York bij Strategic Insight, merkt op dat de aandelenkoersen sinds de bodem die begin 2009 werd bereikt al in waarde zijn verdubbeld.

Volgens Nachmany is de volatiliteit op de beurzen afgenomen, de Chicago Board of Options Exchange's Volatility Index is teruggevallen tot het laagste niveau sinds medio 2007.

Dat heeft onder andere te maken dat de beleggers vooral grotere aandelen kopen, bij de kleinere aandelen is de volatiliteit veel groter.

De bedrijfsresultaten hebben een recordniveau bereikt, de meeste indicatoren geven aan dat de economische opleving aan snelheid wint. Dat brengt mee dat de beleggers zich opnieuw tot de beurs wenden. Avi Nachmany, research director in New York bij Strategic Insight, merkt op dat de aandelenkoersen sinds de bodem die begin 2009 werd bereikt al in waarde zijn verdubbeld. Volgens Nachmany is de volatiliteit op de beurzen afgenomen, de Chicago Board of Options Exchange's Volatility Index is teruggevallen tot het laagste niveau sinds medio 2007. Dat heeft onder andere te maken dat de beleggers vooral grotere aandelen kopen, bij de kleinere aandelen is de volatiliteit veel groter.