Terwijl Baroso en Van Rompuy kibbelen over wie de hoogste bestuurder van de Europese Unie is, vragen de analisten van Carmignac zich af of er überhaupt wel iemand achter het stuur zit.

De verklaringen waren deze maand weinig geruststellend. Mevr. Merkel en de heer Sarkozy zeggen "overtuigd te zijn dat Griekenland in de euro blijft".

En tijdens de laatste top van het IMF hebben de leiders van de 17 landen van de eurozone toegezegd dat ze "al het nodige zullen doen" om "de stabiliteit van de zone in haar geheel te verzekeren".

Terwijl Baroso en Van Rompuy kibbelen over wie de hoogste bestuurder van de Europese Unie is, vragen de analisten van Carmignac zich af of er überhaupt wel iemand achter het stuur zit. De verklaringen waren deze maand weinig geruststellend. Mevr. Merkel en de heer Sarkozy zeggen "overtuigd te zijn dat Griekenland in de euro blijft". En tijdens de laatste top van het IMF hebben de leiders van de 17 landen van de eurozone toegezegd dat ze "al het nodige zullen doen" om "de stabiliteit van de zone in haar geheel te verzekeren".