De futures geven momenteel aan dat de S&P 500 rond het slotniveau van gisteren gaat openen. De index sloot de dinsdagsessie vrijwel ongewijzigd af, waarbij vooral de afwachtende houding van de beleggers opviel.

Volgens de eerste uitslag van de Amerikaanse verkiezingen zouden de republikeinen een meerderheid krijgen in het congres, terwijl de senaat in handen van de democraten zou blijven. De beleggers hebben uiteraard vooral aandacht voor de FED-meeting van vanavond. Forse bewegingen in de futures zijn in de komende uren niet onwaarschijnlijk.

De futures geven momenteel aan dat de S&P 500 rond het slotniveau van gisteren gaat openen. De index sloot de dinsdagsessie vrijwel ongewijzigd af, waarbij vooral de afwachtende houding van de beleggers opviel. Volgens de eerste uitslag van de Amerikaanse verkiezingen zouden de republikeinen een meerderheid krijgen in het congres, terwijl de senaat in handen van de democraten zou blijven. De beleggers hebben uiteraard vooral aandacht voor de FED-meeting van vanavond. Forse bewegingen in de futures zijn in de komende uren niet onwaarschijnlijk.