Dat heeft tot gevolg dat er veel minder vlees beschikbaar om de Amerikanen te voeden. Maar er dreigt niet alleen een tekort aan vlees, de extreme klimaatomstandigheden hebben er ook toe geleid dat er bijvoorbeeld ook tekorten aan groenten en fruit zijn ontstaan.

Volgens de U.S. Drought Monitor is de situatie momenteel vooral zeer verontrustend in een strook tussen Californië en het hart van Texas. In de Golden State beleven boeren, tuinders en veetelers zelfs de grootste droogte uit de geschiedenis, in zoverre

dat er nu een voedseltekort dreigt.

Dat heeft tot gevolg dat er veel minder vlees beschikbaar om de Amerikanen te voeden. Maar er dreigt niet alleen een tekort aan vlees, de extreme klimaatomstandigheden hebben er ook toe geleid dat er bijvoorbeeld ook tekorten aan groenten en fruit zijn ontstaan. Volgens de U.S. Drought Monitor is de situatie momenteel vooral zeer verontrustend in een strook tussen Californië en het hart van Texas. In de Golden State beleven boeren, tuinders en veetelers zelfs de grootste droogte uit de geschiedenis, in zoverre dat er nu een voedseltekort dreigt.