De operationele marge kan hierdoor stijgen met 6,9%. In Europa wordt dieper gesneden in het werknemersbestand, met name in Italië, Spanje en Duitsland.

In de Verenigde Staten doet Verizon Wireless het goed. Het samenwerkingsverband droeg Gbp 6,4 miljard bij aan de nettowinst in het fiscale jaar 2012- 2013.

Verizon Communication heeft GPB 100 miljard over voor het 45%-belang van Vodafone in Verizon Wireless, maar de Britse telecomgigant zegt niet geïnteresseerd te zijn.

De operationele winst van Vodafone voor het fiscale jaar dat maart 2013 afloopt, bedraagt tussen Gbp 12 en Gbp 12,8 miljard. De omzet uit diensten daalde met 4,2% in het fiscale vierde kwartaal dat 31 maart 2013 is afgesloten. Het dividend is met 7% verhoogd.

Vodafone heeft beter dan verwachte resultaten overlegd, maar het gestunt met prijzen en de stevige concurrentie spelen het bedrijf parten.

De verkoop van het belang in Verizon Wireless aan Verizon Communication zou goed nieuws betekenen voor aandeelhouders, maar Vodafone maakt geen haast omdat het hoopt op een betere prijs. ABN Amro blijft neutraal voor Vodafone.

De operationele marge kan hierdoor stijgen met 6,9%. In Europa wordt dieper gesneden in het werknemersbestand, met name in Italië, Spanje en Duitsland. In de Verenigde Staten doet Verizon Wireless het goed. Het samenwerkingsverband droeg Gbp 6,4 miljard bij aan de nettowinst in het fiscale jaar 2012- 2013. Verizon Communication heeft GPB 100 miljard over voor het 45%-belang van Vodafone in Verizon Wireless, maar de Britse telecomgigant zegt niet geïnteresseerd te zijn. De operationele winst van Vodafone voor het fiscale jaar dat maart 2013 afloopt, bedraagt tussen Gbp 12 en Gbp 12,8 miljard. De omzet uit diensten daalde met 4,2% in het fiscale vierde kwartaal dat 31 maart 2013 is afgesloten. Het dividend is met 7% verhoogd. Vodafone heeft beter dan verwachte resultaten overlegd, maar het gestunt met prijzen en de stevige concurrentie spelen het bedrijf parten. De verkoop van het belang in Verizon Wireless aan Verizon Communication zou goed nieuws betekenen voor aandeelhouders, maar Vodafone maakt geen haast omdat het hoopt op een betere prijs. ABN Amro blijft neutraal voor Vodafone.