Op basis van de huidige stand van zaken ziet het er volgens Bart Van Craeynest van Petercam naar uit dat het globale herstel overeind blijft. De financiele markten hadden daarop al geanticipeerd en nemen nu wat gas terug. Van een overdreven reactie is echter zeker geen sprake.

Na de korte termijn-volatiliteit moet het herstelverhaal opnieuw de bovenhand kunnen nemen, zeker voor de aandelenmarkten die eerder achterop gebleven waren. Het heeft dus geen in om de aandelen in bezit in paniek overboord te gooien, de beleggers mogen rustig blijven zitten.

Op basis van de huidige stand van zaken ziet het er volgens Bart Van Craeynest van Petercam naar uit dat het globale herstel overeind blijft. De financiele markten hadden daarop al geanticipeerd en nemen nu wat gas terug. Van een overdreven reactie is echter zeker geen sprake. Na de korte termijn-volatiliteit moet het herstelverhaal opnieuw de bovenhand kunnen nemen, zeker voor de aandelenmarkten die eerder achterop gebleven waren. Het heeft dus geen in om de aandelen in bezit in paniek overboord te gooien, de beleggers mogen rustig blijven zitten.