ABN Amro blijft positief over het aandeel. Vodafone verweert zich tegen regelgeving door in de kosten te snijden, het gebruik van mobiele telefoons te stimuleren en zich te concentreren op groei in sterk stijgende en minder verzadigde markten als India en Turkije.

Vodafone rapporteerde enige tijd geleden sterke resultaten over het derde kwartaal. Die werden gesteund door vooral gunstige valutakoerseffecten.

De performance was overwegend beter dan verwacht. Het valuta-effect was reden om de vooruitzichten voor heel 2009 niet bij te stellen. Het aandeel blijft op de favoriete lijst van ABN Amro staan.

ABN Amro blijft positief over het aandeel. Vodafone verweert zich tegen regelgeving door in de kosten te snijden, het gebruik van mobiele telefoons te stimuleren en zich te concentreren op groei in sterk stijgende en minder verzadigde markten als India en Turkije. Vodafone rapporteerde enige tijd geleden sterke resultaten over het derde kwartaal. Die werden gesteund door vooral gunstige valutakoerseffecten. De performance was overwegend beter dan verwacht. Het valuta-effect was reden om de vooruitzichten voor heel 2009 niet bij te stellen. Het aandeel blijft op de favoriete lijst van ABN Amro staan.