Vluchten is onmogelijk in geval van een Amerikaans bankroet, zo stelt hedge fund beheerder Kyle Bass. Dat bankroet, in de VS spreken ze van een 'default', zou er kunnen komen wanneer er geen politieke overeenkomst wordt voor komende donderdag 17 oktober.

Wanneer er een aanvaardbare oplossing uitblijft, kunnen de gevolgen niet te overzien zijn. Niemand kan voorspellen wat er nadien zal gebeuren, maar volgens Bass is het wel voorspelbaar dit er niet veel goeds te verwachten is. Hij duimt daarom dat er uiteindelijk toch een oplossing uit de bus zal komen.

Vluchten is onmogelijk in geval van een Amerikaans bankroet, zo stelt hedge fund beheerder Kyle Bass. Dat bankroet, in de VS spreken ze van een 'default', zou er kunnen komen wanneer er geen politieke overeenkomst wordt voor komende donderdag 17 oktober. Wanneer er een aanvaardbare oplossing uitblijft, kunnen de gevolgen niet te overzien zijn. Niemand kan voorspellen wat er nadien zal gebeuren, maar volgens Bass is het wel voorspelbaar dit er niet veel goeds te verwachten is. Hij duimt daarom dat er uiteindelijk toch een oplossing uit de bus zal komen.