Een maand geleden was dat nog maar voor 28%. Het optrekken van de posities in Amerikaanse staatsobligaties heeft alles te maken met de vrees dat de Amerikaanse economie nog niet boven water is. Gross gaf zelfs via een tweet het advies om goud te verkopen en obligaties te kopen.

Sommige economen vrezen zelfs dat de Amerikaanse economie opnieuw in een recessie zal wegzakken, wat uiteraard een zeer negatieve invloed op de wereldeconomie zou hebben. De macro-economische indicatoren zullen in de komende weken met bijzondere aandacht worden gevolgd.

Een maand geleden was dat nog maar voor 28%. Het optrekken van de posities in Amerikaanse staatsobligaties heeft alles te maken met de vrees dat de Amerikaanse economie nog niet boven water is. Gross gaf zelfs via een tweet het advies om goud te verkopen en obligaties te kopen. Sommige economen vrezen zelfs dat de Amerikaanse economie opnieuw in een recessie zal wegzakken, wat uiteraard een zeer negatieve invloed op de wereldeconomie zou hebben. De macro-economische indicatoren zullen in de komende weken met bijzondere aandacht worden gevolgd.