Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3527 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,475%, of bijna 2,50% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs stevig in de plus

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of ruim anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103 dollar betaald of bijna 2% meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3527 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,475%, of bijna 2,50% minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs stevig in de plus Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of ruim anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103 dollar betaald of bijna 2% meer dan de slotkoers van woensdagavond.