Charles Lieberman, chief investment officer bij Advisers Capital Management, LLC in Hasbrouck Heights, New Jersey, is van mening dat de beleggers twijfelen of de draagkracht van de recente rally en dus maar liever aandelen verkopen.

Op Wall Street werden een paar sectoren harder getroffen dan andere. Aandelen die iets te maken hebben met de nucleaire industrie laten zwak op koers, dit vanwege de onzekere vooruitzichten voor de sector.

Daarnaast had ook de sector van de luxegoederen met verkoopdruk af te rekenen. De Japanners zijn gretige kopers van dergelijke luxegoederen en mogelijk gaan ze het nu een tijdje laten afweten.

Charles Lieberman, chief investment officer bij Advisers Capital Management, LLC in Hasbrouck Heights, New Jersey, is van mening dat de beleggers twijfelen of de draagkracht van de recente rally en dus maar liever aandelen verkopen. Op Wall Street werden een paar sectoren harder getroffen dan andere. Aandelen die iets te maken hebben met de nucleaire industrie laten zwak op koers, dit vanwege de onzekere vooruitzichten voor de sector. Daarnaast had ook de sector van de luxegoederen met verkoopdruk af te rekenen. De Japanners zijn gretige kopers van dergelijke luxegoederen en mogelijk gaan ze het nu een tijdje laten afweten.