Zo is de Nasdaq biotech index met meer dan 20% gedaald, de Nasdaq Composite index met 8% en de S&P 500 met meer dan 4%. Maar Curry houdt de evolutie van de VIX nauwlettend in de gaten en de evolutie van deze index laat vermoeden dat de correctie nog niet achter de rug is.

Die VIX, eigenlijk de barometer die aangeeft hoe groot de vrees is die momenteel bij de beleggers aanwezig is, heeft zich lang koest gehouden, maar is recent opnieuw beginnen aan te trekken. Dat zou kunnen betekenen dat het uitbodemingsproces op Wall Street nog niet is begonnen.

Zo is de Nasdaq biotech index met meer dan 20% gedaald, de Nasdaq Composite index met 8% en de S&P 500 met meer dan 4%. Maar Curry houdt de evolutie van de VIX nauwlettend in de gaten en de evolutie van deze index laat vermoeden dat de correctie nog niet achter de rug is. Die VIX, eigenlijk de barometer die aangeeft hoe groot de vrees is die momenteel bij de beleggers aanwezig is, heeft zich lang koest gehouden, maar is recent opnieuw beginnen aan te trekken. Dat zou kunnen betekenen dat het uitbodemingsproces op Wall Street nog niet is begonnen.