Een aantal ontwikkelingen springen volgens Van Herck in het licht. Ten eerste vormt de koers sinds de bodem van 2012 een patroon van hogere bodems (een trendlijn verbindt de bodems van 2012 en 2013).

Ten tweede is de koers op een interessant punt aangekomen: er is de dalende weerstandslijn van 2008 met net daarboven de horizontale weerstand rond 17,40 euro (de

steun van 2010/2011 die nu weerstand geworden is).

Geert Van Herck mikt de komende weken op een opwaartse uitbraak (als de groep verdere desinvesteringen aankondigt ?) richting de volgende weerstandszone net boven 21 euro. De RSIindicator noteert rond neutrale niveaus en heeft ook nog stijgingspotentieel.

Het is van belang dat de koers boven de bodem van 13,99 euro blijft. Indien dit niveau neerwaarts doorbroken wordt, is

het patroon van hogere bodems verdwenen. Van Herck heeft een advies opbouwen voor Vivendi.

Een aantal ontwikkelingen springen volgens Van Herck in het licht. Ten eerste vormt de koers sinds de bodem van 2012 een patroon van hogere bodems (een trendlijn verbindt de bodems van 2012 en 2013). Ten tweede is de koers op een interessant punt aangekomen: er is de dalende weerstandslijn van 2008 met net daarboven de horizontale weerstand rond 17,40 euro (de steun van 2010/2011 die nu weerstand geworden is). Geert Van Herck mikt de komende weken op een opwaartse uitbraak (als de groep verdere desinvesteringen aankondigt ?) richting de volgende weerstandszone net boven 21 euro. De RSIindicator noteert rond neutrale niveaus en heeft ook nog stijgingspotentieel. Het is van belang dat de koers boven de bodem van 13,99 euro blijft. Indien dit niveau neerwaarts doorbroken wordt, is het patroon van hogere bodems verdwenen. Van Herck heeft een advies opbouwen voor Vivendi.