De verkopen profiteerden volgens ABN Amro van de overname van muzieklabel EMI en sterke resultaten bij de gamedivisies Activision en GVT.

Ook de mobiele telefonietak SFR liet tekenen van stabilisatie zien en verwelkomde 109.000 nieuwe abonnees.

De netto-schuld kwam met EUR 13,4 miljard ruim uit onder de verwachte EUR 14 miljard. Dat verlicht de zorgen over de kapitaalstructuur van Vivendi.

Het concern stelt een dividend voor van EUR 1 per aandeel, een dividendrendement van 6%.

Vivendi is druk bezig om de nieuwe strategie vorm te geven. Volgens geruchten is er belangstelling voor enkele bedrijfsonderdelen. De analisten van ABN Amro handhaven de opinie houden.

De verkopen profiteerden volgens ABN Amro van de overname van muzieklabel EMI en sterke resultaten bij de gamedivisies Activision en GVT. Ook de mobiele telefonietak SFR liet tekenen van stabilisatie zien en verwelkomde 109.000 nieuwe abonnees. De netto-schuld kwam met EUR 13,4 miljard ruim uit onder de verwachte EUR 14 miljard. Dat verlicht de zorgen over de kapitaalstructuur van Vivendi. Het concern stelt een dividend voor van EUR 1 per aandeel, een dividendrendement van 6%. Vivendi is druk bezig om de nieuwe strategie vorm te geven. Volgens geruchten is er belangstelling voor enkele bedrijfsonderdelen. De analisten van ABN Amro handhaven de opinie houden.