De bedrijfswinst steeg met 15,8% tot 1,4 mld EUR door overnames en de realisatie van kostensynergieën. De winst per aandeel daalde met 6,9% tot 0,55 EUR door hogere financieringslasten en hogere minderheidsbelangen (Activision Blizzard).

De muziekactiviteiten presteerden sterk, maar de resultaten in betaal-tv ontgoochelden enigzins. De telecomactiviteiten lieten een gemengd beeld zien.

Het management blijft bij zijn vage doelstelling van een sterke EBITA-groei. SG Private Banking verlaagt de winstschattingen licht, maar blijft koper van dit defensieve telecom- en mediaconglomeraat.

De bedrijfswinst steeg met 15,8% tot 1,4 mld EUR door overnames en de realisatie van kostensynergieën. De winst per aandeel daalde met 6,9% tot 0,55 EUR door hogere financieringslasten en hogere minderheidsbelangen (Activision Blizzard). De muziekactiviteiten presteerden sterk, maar de resultaten in betaal-tv ontgoochelden enigzins. De telecomactiviteiten lieten een gemengd beeld zien. Het management blijft bij zijn vage doelstelling van een sterke EBITA-groei. SG Private Banking verlaagt de winstschattingen licht, maar blijft koper van dit defensieve telecom- en mediaconglomeraat.