De koers komt nu in de buurt van de belangrijke steun op 45 euro: een combinatie van oude weerstand die nu als steun optreedt. Van Herck raadt aan deze zone goed in de gaten te houden: een neerwaartse doorbraak is geen postief signaal.

Enig soelaas kan wel van de RSIindicator komen: die is nu op een zeer laag peil gekomen en bereikt niveaus die in het verleden voor een opvering van de koers zorgden.

Dynamische beleggers kunnen misschien rond de steun van 45 euro een eerste kooporder leggen. Wie meer zekerheid wil, moet wachten tot niveaus rond 51 - 54 euro enkel als die koerszone opwaarts kan doorbroken worden, krijgen we weer een sterk koopsignaal. Conclusie : hou de komende weken de koersactie rond 45 euro in de gaten.

De koers komt nu in de buurt van de belangrijke steun op 45 euro: een combinatie van oude weerstand die nu als steun optreedt. Van Herck raadt aan deze zone goed in de gaten te houden: een neerwaartse doorbraak is geen postief signaal. Enig soelaas kan wel van de RSIindicator komen: die is nu op een zeer laag peil gekomen en bereikt niveaus die in het verleden voor een opvering van de koers zorgden. Dynamische beleggers kunnen misschien rond de steun van 45 euro een eerste kooporder leggen. Wie meer zekerheid wil, moet wachten tot niveaus rond 51 - 54 euro enkel als die koerszone opwaarts kan doorbroken worden, krijgen we weer een sterk koopsignaal. Conclusie : hou de komende weken de koersactie rond 45 euro in de gaten.