De koers bewoog toen eerder horizontaal en lijkt vooral de afgelopen weken een herstel in te zetten. De horizontale weerstand net boven 40 euro is opwaarts doorbroken en de volgende weerstandszone ligt op 45 - 46 euro.

Dit is tevens de koersdoelzone voor de volgende weken en maanden. De koers is ook een stijgend trendkanaal aan het vormen en zolang de koers zich binnen dit stijgend trendkanaal beweegt, is er geen reden om het aandeel af te schrijven.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de hausse sinds mei van dit jaar in detail. Het patroon van hogere bodems en hogere toppen definieert de stijgende trend. Zolang de koers boven de laatste bodem van 38,62 euro blijft, is de stijgende trend niet in gevaar.

Na de sterke prestatie van de Europese beurzen in de afgelopen dagen is een lichte terugval te verwachten. Een terugkeer van de koers van Vinci naar zijn 50-daagsgemiddelde op 40 euro is een instapmoment. Van Herck heeft een koopadvies.

De koers bewoog toen eerder horizontaal en lijkt vooral de afgelopen weken een herstel in te zetten. De horizontale weerstand net boven 40 euro is opwaarts doorbroken en de volgende weerstandszone ligt op 45 - 46 euro. Dit is tevens de koersdoelzone voor de volgende weken en maanden. De koers is ook een stijgend trendkanaal aan het vormen en zolang de koers zich binnen dit stijgend trendkanaal beweegt, is er geen reden om het aandeel af te schrijven. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de hausse sinds mei van dit jaar in detail. Het patroon van hogere bodems en hogere toppen definieert de stijgende trend. Zolang de koers boven de laatste bodem van 38,62 euro blijft, is de stijgende trend niet in gevaar. Na de sterke prestatie van de Europese beurzen in de afgelopen dagen is een lichte terugval te verwachten. Een terugkeer van de koers van Vinci naar zijn 50-daagsgemiddelde op 40 euro is een instapmoment. Van Herck heeft een koopadvies.