Vincent Juvyns (ING): "We zijn niet echt negatief voor de Amerikaanse economie, maar er moet rekening worden gehouden met het effect van de stimuleringsmaatregelen. Het effect van die maatregelen raakt namelijk stilaan uitgewerkt. In Europa speelt dit effect veel minder een rol, aan deze kant van de Atlantische Oceaan waren de ondersteuningsmaatregelen minder doorslaggevend."

Het stond in de sterren geschreven dat het effect van die ondersteuningsmaatregelen vroeg of laat uitgewerkt zou zijn. Juvyns: "In die zin is de vertraging dus niet teleurstellend. We verwachten dat de Amerikaanse economie in 2008 met 2,80% zal groeien, waar we voordien uitgroeien van een groei met 2,20%. Inderdaad, je kan moeilijk zeggen dat we echt pessimistisch zijn voor de Amerikaanse economie."

Vincent Juvyns (ING): "We zijn niet echt negatief voor de Amerikaanse economie, maar er moet rekening worden gehouden met het effect van de stimuleringsmaatregelen. Het effect van die maatregelen raakt namelijk stilaan uitgewerkt. In Europa speelt dit effect veel minder een rol, aan deze kant van de Atlantische Oceaan waren de ondersteuningsmaatregelen minder doorslaggevend." Het stond in de sterren geschreven dat het effect van die ondersteuningsmaatregelen vroeg of laat uitgewerkt zou zijn. Juvyns: "In die zin is de vertraging dus niet teleurstellend. We verwachten dat de Amerikaanse economie in 2008 met 2,80% zal groeien, waar we voordien uitgroeien van een groei met 2,20%. Inderdaad, je kan moeilijk zeggen dat we echt pessimistisch zijn voor de Amerikaanse economie."