Vincent Juvyns (ING): "Op een aantal vragen moet nog altijd een antwoord gegeven worden. De landen uit de eurozone waren weliswaar goed gestart, maar daarna lijkt alles wat te zijn stilgevallen. Goed begonnen is half gewonnen, maar dat moet er wel een verlengstuk aan de startfase komen."

Er zijn inderdaad tal van onzekerheden met betrekking tot het reddingsmechanisme. Juvyns: "Het geld is weliswaar beloofd, maar het blijft hoogst onduidelijk waar het uiteindelijk vandaan moet gaan komen. Bovendien weten we niet met zekerheid of het geld al dan niet op korte termijn kan worden vrijgemaakt. Kortom, het is te vroeg om al te stellen dat we veilig thuis zijn."

Vincent Juvyns (ING): "Op een aantal vragen moet nog altijd een antwoord gegeven worden. De landen uit de eurozone waren weliswaar goed gestart, maar daarna lijkt alles wat te zijn stilgevallen. Goed begonnen is half gewonnen, maar dat moet er wel een verlengstuk aan de startfase komen." Er zijn inderdaad tal van onzekerheden met betrekking tot het reddingsmechanisme. Juvyns: "Het geld is weliswaar beloofd, maar het blijft hoogst onduidelijk waar het uiteindelijk vandaan moet gaan komen. Bovendien weten we niet met zekerheid of het geld al dan niet op korte termijn kan worden vrijgemaakt. Kortom, het is te vroeg om al te stellen dat we veilig thuis zijn."