Vincent Juvyns (ING IM): "Niet zo heel erg zwaar wat mij betreft, alleszins toch niet op korte termijn. De VS-economie blijft ondanks de tegenvallende werkloosheidscijfers goed op track, zij geniet nog na van de stimuleringsmaatregelen die door de overheid werden genomen. Zo is bijvoorbeeld de persoonlijke consumptie redelijk sterk."

FED-voorzitter Ben Bernanke stelde eerder deze week dat de werkloosheid in de Verenigde Staten een probleem blijft. Hij deed die uitspraak alvorens de slechte cijfers bekendgemaakt werden. Juvyns: "Dat gegeven zit echter al verrekend in de beurskoersen. Wall Street is qua waardering duur geworden, waarbij we niet mogen vergeten dat de koersen al sinds maart van vorig jaar zijn gestegen."

Vincent Juvyns (ING IM): "Niet zo heel erg zwaar wat mij betreft, alleszins toch niet op korte termijn. De VS-economie blijft ondanks de tegenvallende werkloosheidscijfers goed op track, zij geniet nog na van de stimuleringsmaatregelen die door de overheid werden genomen. Zo is bijvoorbeeld de persoonlijke consumptie redelijk sterk." FED-voorzitter Ben Bernanke stelde eerder deze week dat de werkloosheid in de Verenigde Staten een probleem blijft. Hij deed die uitspraak alvorens de slechte cijfers bekendgemaakt werden. Juvyns: "Dat gegeven zit echter al verrekend in de beurskoersen. Wall Street is qua waardering duur geworden, waarbij we niet mogen vergeten dat de koersen al sinds maart van vorig jaar zijn gestegen."