Vincent Juvyns (ING IM): "De huidige hoge olieprijs gaat nu al onvermijdelijk economische gevolgen hebben. Naarmate de olie duurder wordt, zal het scenario alleen maar erger worden. We kunnen alleen maar hopen dat de situatie niet helemaal uit de hand loopt."

Juvyns is van mening dat vooral de situatie in Saoedi-Arabië op de voet moet worden gevolgd: "Voorlopig blijft het rustig in Saoedi-Arabië, maar een oplaaien van de onrust in dat land kan nefaste gevolgen hebben. We worden dus met tal van onzekerheden geconfronteerd en dat is nooit een goede zaak."

Vincent Juvyns (ING IM): "De huidige hoge olieprijs gaat nu al onvermijdelijk economische gevolgen hebben. Naarmate de olie duurder wordt, zal het scenario alleen maar erger worden. We kunnen alleen maar hopen dat de situatie niet helemaal uit de hand loopt." Juvyns is van mening dat vooral de situatie in Saoedi-Arabië op de voet moet worden gevolgd: "Voorlopig blijft het rustig in Saoedi-Arabië, maar een oplaaien van de onrust in dat land kan nefaste gevolgen hebben. We worden dus met tal van onzekerheden geconfronteerd en dat is nooit een goede zaak."