Vincent Juvyns (ING IM): "De risico's zijn duidelijk toegenomen, daar hoef ik waarschijnlijk geen tekening bij te maken. Bij het begin van dit jaar stelden we ons al voorzichtig op en sindsdien zijn we alleen nog maar voorzichtiger geworden."

Die voorzichtige houding geldt zowel voor aandelen als voor obligaties. Juvyns: "De situatie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika kunnen we onmogelijk negeren. Bovendien is er de forse stijging van de olieprijs, waardoor de groei van de wereldeconomie wordt bedreigd.

Vincent Juvyns (ING IM): "De risico's zijn duidelijk toegenomen, daar hoef ik waarschijnlijk geen tekening bij te maken. Bij het begin van dit jaar stelden we ons al voorzichtig op en sindsdien zijn we alleen nog maar voorzichtiger geworden." Die voorzichtige houding geldt zowel voor aandelen als voor obligaties. Juvyns: "De situatie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika kunnen we onmogelijk negeren. Bovendien is er de forse stijging van de olieprijs, waardoor de groei van de wereldeconomie wordt bedreigd.