Vincent Juvyns (ING IM): "Maart kan inderdaad een gevaarlijke maand worden voor de financiële markten. De oplossing voor het stabiliteitsfonds ligt een stuk verder weg, onder andere omdat de nieuwe Ierse eerste minister voordeligere voorwaarden wil voor het reddingsplan dat zijn land recht moet houden. Die vraag werd door de Duitsers niet op applaus onthaald, Angela Merkel liet al weten dat daar geen sprake van kan zijn."

Het risico bestaat inderdaad dat er geen consensus kan worden gevonden. Juvyns: "Wat er dan moet gebeuren, is hoogst onduidelijk. We kunnen alleen maar hopen dat maart snel echter de rug is zonder al te veel brokstukken. Ik zal blij zijn wanneer de kalender april gaat aanwijzen."

Vincent Juvyns (ING IM): "Maart kan inderdaad een gevaarlijke maand worden voor de financiële markten. De oplossing voor het stabiliteitsfonds ligt een stuk verder weg, onder andere omdat de nieuwe Ierse eerste minister voordeligere voorwaarden wil voor het reddingsplan dat zijn land recht moet houden. Die vraag werd door de Duitsers niet op applaus onthaald, Angela Merkel liet al weten dat daar geen sprake van kan zijn." Het risico bestaat inderdaad dat er geen consensus kan worden gevonden. Juvyns: "Wat er dan moet gebeuren, is hoogst onduidelijk. We kunnen alleen maar hopen dat maart snel echter de rug is zonder al te veel brokstukken. Ik zal blij zijn wanneer de kalender april gaat aanwijzen."