Vincent Juvyns (ING IM): "Ik zou de impact van Eygpte op de emerging markets als geheel zeker niet overroepen. De totale weging van het land in de MCI Emerging Markets Index bedraagt amper een half procent. De grote gewichten in die index zijn natuurlijk China, Brazilië enzovoort."

Het gevaar op besmetting blijft zeker aanwezig, dezelfde factoren die tot onrust in Egypte hebben geleid duiken ook in andere landen op. Juvyns: "De fundamentals in Egypte waren tot voor kort zeker niet slecht. Het betreft een land met 80 miljoen consumenten, waarbij de economische groei met gemiddeld 5 tot 6% door een binnenlandse vraag wordt gestimuleerd. Veel schrik voor het land heb ik dan ook niet."

Vincent Juvyns (ING IM): "Ik zou de impact van Eygpte op de emerging markets als geheel zeker niet overroepen. De totale weging van het land in de MCI Emerging Markets Index bedraagt amper een half procent. De grote gewichten in die index zijn natuurlijk China, Brazilië enzovoort." Het gevaar op besmetting blijft zeker aanwezig, dezelfde factoren die tot onrust in Egypte hebben geleid duiken ook in andere landen op. Juvyns: "De fundamentals in Egypte waren tot voor kort zeker niet slecht. Het betreft een land met 80 miljoen consumenten, waarbij de economische groei met gemiddeld 5 tot 6% door een binnenlandse vraag wordt gestimuleerd. Veel schrik voor het land heb ik dan ook niet."