Vincent Juvyns (ING IM): "Ik zou me wat Ierland betreft niet te veel zorgen maken, de Europese Centrale Bank en het IMF zullen dit varkentje wel wassen. De details over het reddingsplan weten we binnenkort. Een groter probleem is mijn inziens de commissie binnen de Europese Commissie, waar van eensgezindheid weinig sprake is."

De volgende in het rijtje is Portugal, maar er zit volgens Juvyns voldoende geld in het Europees stabiliteitsfonds om ook dit land te redden. Voor de beleggers is het niettemin zaak om voorzichtig te blijven: "De Europese problemen brengen nogal wat volatiliteit met zich mee, daarom zijn we in onze fondsen nogal voorzichtig wat staatsobligaties uit de Europese periferie. De posities in die obligaties zijn in verschillende van onze fondsen onderwogen."

Vincent Juvyns (ING IM): "Ik zou me wat Ierland betreft niet te veel zorgen maken, de Europese Centrale Bank en het IMF zullen dit varkentje wel wassen. De details over het reddingsplan weten we binnenkort. Een groter probleem is mijn inziens de commissie binnen de Europese Commissie, waar van eensgezindheid weinig sprake is." De volgende in het rijtje is Portugal, maar er zit volgens Juvyns voldoende geld in het Europees stabiliteitsfonds om ook dit land te redden. Voor de beleggers is het niettemin zaak om voorzichtig te blijven: "De Europese problemen brengen nogal wat volatiliteit met zich mee, daarom zijn we in onze fondsen nogal voorzichtig wat staatsobligaties uit de Europese periferie. De posities in die obligaties zijn in verschillende van onze fondsen onderwogen."