Vincent Juvyns (ING IM): "De eerste plaatsing van de Griekse staatsobligaties was onlangs een succes, de vraag overtrof het aanbod met de factor drie. Veel beleggers zagen met andere woorden een opportuniteit en kochten de obligaties. De financiële markten reageerden opgelucht en ook het ratinghuis Standard & Poor's reageerde positief."

Juvyns merkt op dat ING nog altijd Griekse staatsobligaties in zijn fixed income portefeuille heeft: "We hebben die posities inderdaad niet afgebouwd. We geloven niet in een faillissement van Griekenland en al evenmin in het scenario dat Griekenland de eurozone gaat verlaten. Er zal uiteindelijk een oplossing voor het Grieks probleem worden gevonden, daar ben ik van overtuigd."

Vincent Juvyns (ING IM): "De eerste plaatsing van de Griekse staatsobligaties was onlangs een succes, de vraag overtrof het aanbod met de factor drie. Veel beleggers zagen met andere woorden een opportuniteit en kochten de obligaties. De financiële markten reageerden opgelucht en ook het ratinghuis Standard & Poor's reageerde positief." Juvyns merkt op dat ING nog altijd Griekse staatsobligaties in zijn fixed income portefeuille heeft: "We hebben die posities inderdaad niet afgebouwd. We geloven niet in een faillissement van Griekenland en al evenmin in het scenario dat Griekenland de eurozone gaat verlaten. Er zal uiteindelijk een oplossing voor het Grieks probleem worden gevonden, daar ben ik van overtuigd."