Vincent Juvyns (ING IM): "Niet alle macro-economische indicatoren zijn even positief. De statistieken met betrekking tot de vastgoedmarkt waren in februari wat zwakker dan de maand voordien. Toch is een herstel van de vastgoedmarkt noodzakelijk om het economisch herstel te ondersteunen."

Dat herstel van de vastgoedmarkt is op de eerste plaats noodzakelijk om de consumptie weer aan te zwengelen. Juvyns: "Zo ver zijn we dus nog niet. De consumenten zullen pas echt weer gaan consumeren wanneer de huizenmarkt stabiliseert."

Vincent Juvyns (ING IM): "Niet alle macro-economische indicatoren zijn even positief. De statistieken met betrekking tot de vastgoedmarkt waren in februari wat zwakker dan de maand voordien. Toch is een herstel van de vastgoedmarkt noodzakelijk om het economisch herstel te ondersteunen." Dat herstel van de vastgoedmarkt is op de eerste plaats noodzakelijk om de consumptie weer aan te zwengelen. Juvyns: "Zo ver zijn we dus nog niet. De consumenten zullen pas echt weer gaan consumeren wanneer de huizenmarkt stabiliseert."