Vincent Juvyns (ING IM): "Begin vorig jaar had waarschijnlijk niemand durven te voorspellen dat we zo'n goede economische cijfers te zien zouden krijgen. De groei was sterker dan verwacht en dat dan op de eerste plaats in Europa en de Verenigde Staten."

Die positieve trend zal zich waarschijnlijk ook in 2011 doorzetten, aldus Juvyns: "In de emerging markets zal de groei waarschijnlijk iets lager uitkomen, maar voor de Verenigde Staten gaan we uit van een groei van ongeveer 3%. Dat is iets meer dan het potentieel, ondanks de maatregelen die door president Obama werden genomen."

Vincent Juvyns (ING IM): "Begin vorig jaar had waarschijnlijk niemand durven te voorspellen dat we zo'n goede economische cijfers te zien zouden krijgen. De groei was sterker dan verwacht en dat dan op de eerste plaats in Europa en de Verenigde Staten." Die positieve trend zal zich waarschijnlijk ook in 2011 doorzetten, aldus Juvyns: "In de emerging markets zal de groei waarschijnlijk iets lager uitkomen, maar voor de Verenigde Staten gaan we uit van een groei van ongeveer 3%. Dat is iets meer dan het potentieel, ondanks de maatregelen die door president Obama werden genomen."