Vincent Juvyns (ING): "De resultaten waren tot dusver conform de verwachtingen of zelfs iets beter. Dat feit zat echter al in de beurskoersen verrekend, zodat het effect beperkt blijft. Uiteraard doet het altijd deugd om goed nieuws te horen."

ING blijft positief voor de beurs en heeft de weging voor aandelen zelfs lichtjes verhoogd van onderwogen naar neutraal. Juvyns: "Het effect van bedrijfsresultaten zal wegebben tijdens de twee resterende kwartalen van dit jaar. De bedrijfsresultaten gaan de beurskoersen weliswaar blijven ondersteunen, maar de vergelijking met het derde en het vierde kwartaal van volgend jaar wordt al moeilijker. Daar staat tegenover dat de economische groei wat gaat aftoppen. De terugval van economie en bedrijfsresultaten zal echter niet sterk genoeg zijn om de aantrekkingskracht van aandelen te doen afnemen."

Vincent Juvyns (ING): "De resultaten waren tot dusver conform de verwachtingen of zelfs iets beter. Dat feit zat echter al in de beurskoersen verrekend, zodat het effect beperkt blijft. Uiteraard doet het altijd deugd om goed nieuws te horen." ING blijft positief voor de beurs en heeft de weging voor aandelen zelfs lichtjes verhoogd van onderwogen naar neutraal. Juvyns: "Het effect van bedrijfsresultaten zal wegebben tijdens de twee resterende kwartalen van dit jaar. De bedrijfsresultaten gaan de beurskoersen weliswaar blijven ondersteunen, maar de vergelijking met het derde en het vierde kwartaal van volgend jaar wordt al moeilijker. Daar staat tegenover dat de economische groei wat gaat aftoppen. De terugval van economie en bedrijfsresultaten zal echter niet sterk genoeg zijn om de aantrekkingskracht van aandelen te doen afnemen."