Vincent Juvyns (ING): "De economie blijft het goed doen ondanks tal van onzekerheden. Tot dusver hebben we de wolfsijzers van schietgeweren van een onzekere markt goed overleefd."

Dat is in de huidige omstandigheden volgens Juvyns al een hele geruststelling: "Die onzekerheden zijn bovendien nog niet verdwenen. Wat Japan betreft, heeft de kernramp in Fukushima de twijfels over kernenergie alleen maar doen toenemen. Een andere stoorzender is het Midden-Oosten, niemand durft te voorspellen hoe de situatie in die regio gaat evolueren. Maar zoals gezegd, de economie blijft het voorlopig goed doen."

Vincent Juvyns (ING): "De economie blijft het goed doen ondanks tal van onzekerheden. Tot dusver hebben we de wolfsijzers van schietgeweren van een onzekere markt goed overleefd." Dat is in de huidige omstandigheden volgens Juvyns al een hele geruststelling: "Die onzekerheden zijn bovendien nog niet verdwenen. Wat Japan betreft, heeft de kernramp in Fukushima de twijfels over kernenergie alleen maar doen toenemen. Een andere stoorzender is het Midden-Oosten, niemand durft te voorspellen hoe de situatie in die regio gaat evolueren. Maar zoals gezegd, de economie blijft het voorlopig goed doen."